Rozhodl jsem se že posunu na vyšší úroveň i to do čeho píšu. Tak jsem se jal sondovat jak to vyřešit.
Momentálně píšu paralelně do asi tří sešitů 564 a diáře Graspo Zeus
Takový neutříděný brainstorming abyste věděli jak to mám.
- Ty školní sešity (teď se mi podařilo nakoupit v Lidlu jakési něměcké a ty jsou prima) prostě nevypadají moc reprezentativně. S tím bych se snad smířil, ale
- Ten diář je super, velikost akorát, papír nádherný, není drahý (koupil jsem ho ve stánku Graspa za 49,-) ale propíjí se jak prase. Teda jak prase - když píšu Fkem hrotem a ještě otočeným, tak se sice nepropije durch, ale i tak lze krásně číst obsah druhé strany. Dělají je i jako zápisníky jenom s linkama.
- Jelikož bych docela ocenil možnost trhání papírů, tak mi docela imponuje pořídit nějaký kroužkáč a plnit ho.
- spojení psaní+diář do jednoho nevyžaduji ani nezavrhuji
- Rovnou říkám, že Filofax, Paperblanks, Moleskine a podobně je cenově asi o čtyři ligy mimo
- rozměrově by se mi líbilo něcomezi A6 a A5
- napadá Vás nějaké řešení pro mne?
- říkal jsem si že bych pořídil nějakou náhražku/kopii, ale v případě něčeho vázaného nevím co a v případě kroužkáče do toho zase pak neseženu náplně.
- navíc jsem levák, takže z kroužků bych to musel vyndávat
obecně: existují nějaké ekonomické varianty pro značky jako Moleskine nebo Filofax ale s dostatečnou "uživatelskou podporou"? Jakože abych to ještě někdy sehnal.
dík